Foto: AFP/Scanpix
Krievijas premjerministra Vladimira Putina dzimšanas dienas svinībās piektdien piedalījās arī Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni, gan bijušais Vācijas kanclers Gerhards Šrēders.

"Tie ir pilnībā privāti braucieni," aģentūrai "Interfax" sestdien paziņoja Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs, apstiprinot, ka Berluskoni un Šrēders speciāli lidoja uz Krievijas premjerministra dzimšanas dienas svinībām.

Iepriekš Peskovs paziņoja, ka Putins, kas piektdien svinēja 59.dzimšanas dienu, to gatavojas pavadīt strādājot, bet vēlāk šūpuļsvētkus atzīmēt ģimenes un tuvāko draugu lokā.

"Šī premjeram ir darba diena. Vakaru viņš, protams, pavadīs ģimenes lokā, bet diena paies darbā," par Krievijas premjera dzimšanas dienas plāniem iepriekš klāstīja viņa preses sekretārs.

Krievijas premjers, kas nākamgad visticamāk atgriezīsies valsts prezidenta amatā, savas dzimšanas dienas jau gadiem svin, pavadot dienu darbā, bet vakarā sarīkojot nelielas svinības.

Pagājušajā gadā, tāpat kā gadu iepriekš, Putins 7.oktobri pavadīja dzimtajā Sanktpēterburgā, kur piedalījās virknē ar darba jautājumiem saistītos pasākumos, bet vakarā jau tradicionāli tikās ar radiem un draugiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!