Krievijas prezidenta vietas izpildītājs Vladimirs Putins paziņoja, ka ir pārliecināts par savu uzvaru prezidenta vēlēšanās.
Par to viņš paziņoja piektdien preses konferencē elektrovilcienā, ar kuru viņš atgriezās Maskavā no brauciena uz Piemaskavu. Tā laikā viņš apmeklēja Demihovas mašīnbūves rūpnīcu, kurā ražo elektrovilcienus.

Uz žurnālistu jautājumu par to, vai viņš ir pārliecināts par savu uzvaru prezidenta vēlēšanās un kurā kārtā, viņaprāt, viņš varētu uzvarēt, Putins teica, "ja nebūtu pārliecības, tad nebūtu vajadzības cīnīties". Pēc viņa sacītā, "nav principiāli, kurā kārtā uzvarēt. Svarīgs ir rezultāts".

Komentējot čečenu kaujinieku komandiera Salmana Radujeva sagūstīšanu, Putins sacīja: "Jūs redzējāt, ko FDD [Federālais drošības dienests] atveda? Tas ir viens no tiem cilvēkiem, kuri terorizēja visu lielo Krieviju. Kā viņš izskatījās? Teroristam viņš nebija līdzīgs. Mēs viņus visus novedīsim līdz tādam stāvoklim."

Uz jautājumu par savstarpējām attiecībām ar Maskavas mēru Juriju Lužkovu un Maskavas apgabala gubernatoru Borisu Gromovu Krievijas prezidenta vietas izpildītājs paziņoja, ka "viņiem ir vairāk kopīga, nekā tā, kas mūs šķir".

Lužkovs un Gromovs, kuri piektdien ar prezidenta vietas izpildītāju pārrunāja vairākus politikas un ekonomikas jautājumus, atgriezās Maskavā vienā elektrovilcienā kopā ar Putinu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!