Rumānijas policijai var nākties izveidot aģentūru, kas nodarbotos ar tai piešķirtajiem mantojumiem, jo pēdējā laikā tā saņēmusi ne vienu vien dāvinājumu.
Visneparastākais novēlējums, ko policija saņēmusi, bija no kāda vīrieša, kas atstājis tai vairākus tūkstošus akru zemes uz Mēness.

Vēl kāds novēlējums nācis no vīrieša, kas atstājis policijai dzīvokli, jo vēlējis iespītēt savai ģimenei.

Rumānijas policijas pārstāvis Marinika Megu pastāstīja, ka viņš saaicinājis advokātus, lai izdomātu, ko iesākt ar dāvinājumiem.

"Man nav ne jausmas, kāpēc cilvēki vēlas iekļaut policiju savā mantojumā, bet mēs, protams, gaidām visus dāvinājumus, pat ja tā ir ļoti neparasta situācija. Tiesiskos jautājumus risinās advokāti," viņš sacīja.

Jaunākajā lietā pagājušajā nedēļā 50 gadus vecais Tiberiu Ničita tika atrasts miris savā dzīvoklī Bukarestē no tablešu pārdozēšanas, raksta rumāņu avīze "National".

Savukārt visu savu īpašumu, tai skaitā arī dzīvokli, viņš novēlējis vietējai apgabala policijai, kas, kā vīrietis zināja, atradīs viņa līķi.

"Es izslēdzu no mantojuma visus savas ģimenes locekļus, tai skaitā savu māsu, svaini un māti, kas man nekad nepalīdzēja. Tāpēc es atstāju policijas ziņā lēmumu, ko iesākt ar manu dzīvokli," laikrakstā citēts vīrieša testaments.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!