Policija Austrālijā, Jaunzēlandē un ASV meklē vecākus trīs gadus vecai meitenei, kas tika pamesta vilciena stacijā Austrālijas dienvidu daļā, raksta BBC. Cjaņ Sjuņ Sjue, kas līdz pirmdienai, kad tika noteikta viņas personība, tika dēvēta par Ķirbīti apģērba preču zīmes dēļ, sestdien tika atrasta Melburnā.
Austrālijas policija uzskata, ka meitenes tēvs pēc bērna pamešanas stacijā ir aizbēdzis uz ASV. Savukārt Jaunzēlandes policija baiļojas par meitenes 27 gadus vecās mātes likteni, jo viņa nav redzēta kopš 10.septembra.

Pagājušajā gadā policija bija saņēmusi informāciju par vardarbību šajā ģimenē, norāda detektīvs Saimons Skots. Pašlaik meitenes vecāku meklēšanā iesaistījies arī "Interpol".

54 gadus vecais meitenes tēvs, ķīniešu valodā iznākoša žurnāla publicists no Jaunzēlandes ceturtdien bija ieradies Austrālijā ar savu meitu. Sestdien "Southern Cross" vilcienu stacijas novērošanas kameras fiksējušas, kā viņš atstāj meiteni un dodas prom, un pēc pāris stundām viņš jau bija ceļā uz Losandželosu.

Meitene pagaidām nodota audžuģimenei Austrālijā. Viņa paliks ar šo ģimeni vismaz trīs nedēļas, kamēr policija turpinās meklēt viņas vecākus. Sākotnēji meitene esot bijusi ārkārtīgi satraukta un nervoza, tomēr nu jau ir pieradusi pie jaunajiem apstākļiem, norāda meitenes "pagaidu mamma".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!