Austrālijas seksa izklaides industrija vēlas izveidot politisku partiju, lai sludinātu brīvību iedzīvotāju seksuālajā dzīvē un gāztu pārmērīgi puritāniskus politiķus.
Organizācija "Erosa fonds", kas pārstāv Austrālijas seksa izklaides industriju, paziņojusi, ka seksuālās brīvības sludināšanai un valdības kontroles atcelšanas panākšanai ir vajadzīga īpaša politiskā partija.

"Neiet runa par cilvēku sabojāšanu, bet gan par viņu godīguma saglabāšanu," sacīja "Eirosa fonda" priekšnieks Džons Deivijs.

Sperot pirmo soli šajā virzienā, fonds nolēma paust atbalstu striptīza dejotājai Džudijai Mūrai, kura balotējas kā neatkarīga kandidāte sestdien gaidāmajās papildvēlēšanās Kvīnslendas štatā valsts dienvidos. Aptuveni pieciem tūkstošiem vēlētāju tiks nosūtīts rakstisks aicinājums nebalsot par Mūras sāncenšiem no Liberālās partijas un Kristīgo demokrātu partijas, jo tās neatbalsta seksa izklaides industriju.

Fonda vadītājs arī apsūdzēja Austrālijas premjerministra Džona Hovarda konservatīvo valdību telefonseksa industrijas sagraušanā, pieņemot stingrākus likumus. Šo pasākumu dēļ darbu zaudēja 3500 šajā jomā nodarbināto austrāliešu un 1,3 miljoni iedzīvotāju vairs nevar izmantot telefonseksa pakalpojumus.

"Tas ir uzbrukums, lai mazinātu vienkāršo austrāliešu iespējas savās mājās privāti skatīties un klausīties to, ko viņi vēlas," sacīja Deivijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!