Foto: DELFI
Seši cilvēki, to skaitā 14 gadu veca meitene, pirmdien nogalināti Krievijas pilsētā Belgorodā, kad kāds vīrietis sācis apšaudīt cilvēkus, vēsta Krievijas mediji.

Uzbrucējs ap diviem dienā pēc vietējā laika ar melnu "BMW X5" automašīnu piebraucis pie ieroču veikala un sācis apšaudi uz ielas un veikala telpās, vēsta raidsabiedrība RT.

Starp nogalinātajiem ir trīs veikala darbinieki un garāmgājēji, to skaitā sestās klases skolniece, informē policija. Vēl viens cilvēks ir ievainots.

Vīrieša "BMW" atrasts pamests blakus rajonā. 

Provizoriskā informācija liecina, ka uzbrucējs lietojis uz triecienšautenes "Kalašņikov" bāzes veidoto pusautomātisko karabīni "Saiga", kas ir iecienīts medību ierocis.

Aizdomās turētais identificēts kā 31 gadu vecais Sergejs Pomazuns ar kriminālu pagātni. Vīrietis tiesāts jau četras reizes, pārsvarā par zādzībām. Avots drošības struktūrās aģentūrai "Interfax" atklāja, ka noziedznieks mēģinājis aplaupīt ieroču veikalu.

Iepriekš mediji kā iespējamo apšaudes motīvu minēja vīrieša dusmas par to, ka kāds saskrāpējis viņa automašīnu, vēsta RT.

Belgoroda atrodas Krievijas Eiropas daļas dienvidos. Pilsētā dzīvo aptuveni 420 000 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!