Foto: PantherMedia/Scanpix

Pamatīgi nepaveicies kādam Austrālijas pilsētā Sidnejā dzīvojošam biznesmenim Stīvam Belasam, jo strādnieki sajaukuši adreses un kļūmes pēc nojaukuši viņa māju, vēsta raidsabiedrība BBC.

Vīrietim uz darbu piezvanījis kāds draugs, pastāstot, ka viņa māja tiek demolēta. "Sēdēju, strādāju un saņēmu zvanu no sava drauga, un viņš teica: "Viņi nojauc tavu māju!"," BBC pastāstījis Belass.

Izrādās nelāgo pārpratumu izraisījusi aplams mājas numurs uz pastkastītes. Uzņēmuma, kas veic ēku nojaukšanu, darbiniekiem tika uzdots nojaukt Mariona ielas 200 namu, kas ir tieši blakus Belasa mājai, taču uz viņa pastkastītes bija nepareizs mājas numurs – 200. Blakus esošā nama numurs, savukārt nav bijis pamanāms.

Belass devies mājup un uzreiz izsaucis policiju. "Policija viņus apturēja, ievāca informāciju. Teica: "Jūs, puiši, te esat mazliet kļūdījušies, esat nojaukuši nepareizo māju."," notikumus atceras iznīcinātās mājas īpašnieks, uzsverot, ka ļoti paveicies, ka tobrīd mājā neviens nav bijis.
Saistībā ar notikušo sākta izmeklēšana.

Bellas esot runājis ar uzņēmuma, kas veica nojaukšanu, īpašnieku, kurš bijis satriekts par notikušo. "Tā bija kļūda. Nabaga zellis – viņš palika bez valodas," pauda Bellas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!