Foto: AP/Scanpix

ASV, Oklendā 58 gadus veca sieviete atzinusies, ka sašāvusi savu mīļoto, kamēr abi nodarbojušies ar mīlas priekiem, vēsta portāls WSTP.

Seidija Bella aprīlī tika notiesāta par to, ka 2013. gada janvārī ar iepriekšēju nolūku sašāvusi savu draugu Edvardu Lī.

Oklendas prokuratūras pārstāvis Pols Veltons norāda, ka Bella ir atzinusies, ka sašāvusi savu draugu Lī, jo viņa mīlas sniegums nav bijis pietiekami labs, kā arī viņai bija aizdomas, ka viņš viņu krāpj.

Veltons gan ir neizpratnē par notikušo, jo Bellai un Lī attiecības ilgušas jau 15 gadu garumā.

"Viņa bija nemierā ar viņu," klāsta Voltons, "pēc seksuālā akta, viņa juta, ka viņš nebija pienācīgi 'uzstājies' gultā un apsūdzēja viņu par krāpšanu, un tad viņa izvilka ieroci un viņu sašāva."

"Viņa apgalvoja, ka viņa zināja, ka viņam ir dēka, jo viņš nebija pietiekami daudz ejakulējis," – tā prokuratūras pārstāvis.

Valtons norāda, ka Bella ļoti smalki ir izstājusi, kāpēc viņa savu mīļoto sašāva, piemēram, viņa policistiem izstāstīja kādus mīlas priekus viņa vēlējas sagaidīt no Lī, taču nesagaidīja, tas arī viņu ļoti nokaitinājis.

Bella ir notiesāta no 20 mēnešiem līdz 10 gadiem, kā arī vēl uz diviem gadiem par to, ka glabājusi ieroci, taču viņas advokāts tiesā ir iesniedzis apelācijas prasību.

Prokuratūras pārstāvis norāda, ka Bellai šis nav pirmais kriminālnoziegums, 1991. gadā viņa nošāva savu vīru.

Lī, kurš guvis resnās zarnas un aizkuņģa dziedzera ievainojumus, gandrīz nomira. Viņš nonācis slimnīcā uz sešām nedēļām un vēl joprojām mājās turpina atveseļoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!