Sievietes bieži vien internetu izmanto seksa konsultācijām, liecina kādas mājas lapas veiktā aptauja. Uz globālajā tīklā ievietotās aptaujas jautājumiem atbildējušas vairāk 1100 sievietes, un 40 procenti respondentu atzina, ka aktīvi sērfo pa seksa lapām, turklāt trešdaļa to dara kopā ar partneri.
Aptaujas mērķis bija noskaidrot, kāda ir mājas lapas "allabouteve" lietotāju pieredze internetseksā.

Iegūtie rezultāti liecina, ka sievietes nebaidās lietot internetu kā seksa konsultantu - 63 procenti aptaujāto labprāt saņem internetā padomus, kā uzlabot savu dzimumdzīvi, 54 procenti interesējas par padomiem un atbalstu seksa jautājumos, 46 procenti internetā iegādājas ar seksa tematiku saistītas grāmatas, videofilmas un dažādas intīmpreces, 40 procenti apmeklē seksa mājas lapas, 40 procenti respondentu internetu lieto, lai iepazītos ar jaunāko seksa tehnikā, bet 53 procenti sieviešu vēlas vienkārši pasmieties par internetā atrastajiem pikantajiem materiāliem.

Sievietes uzskata, ka sērfošana pa seksa lapām drīzāk palīdz uzlabot jau eksistējošās attiecības, nevis atrast jaunus partnerus.

75 procenti aptaujāto sieviešu apgalvo, ka izvairās no seksa čata adresēm, 84 procenti nevēlētos iesaistīties kiberseksā ar kādu seksa čatā iepazītu svešinieku, bet 87 procenti internetā vispār nemeklē sev seksa partneri.

65 procenti no aptaujātajām sievietēm bija precētas, 70 procenti bija 26 līdz 45 gadus vecas, 96 procenti bija heteroseksuālas, un 48 procentiem respondentu bija bērni.

Mājas lapa, kas veica šo aptauju, pieder sieviešu žurnālam "Eve", un šos rezultātus iespējams aplūkot mājas lapā "allabouteve".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!