Foto: Kadrs no video

Luhanskas teroristu patruļas turpmāk arestēs visas meitenes, kas tiks sastaptas kafejnīcās vai krogos, tiekoties ar vietējiem iedzīvotājiem, paziņoja kaujinieku bandas "Prizrak" ("Spoks") vadonis Aleksejs Mozgovojs.

Auditorija uz komandiera draudiem reaģēja ar atbalsta izsaucieniem, trešdien vēsta ukraiņu tīmekļa portāls "Cenzor".

"Sievietei ir jābūt pavarda sargātājai, mātei. Taču par kādām mātēm viņas kļūst pēc krogiem?" vaicāja terorists un norādīja, ka krogi "pārpildīti ar sieviešu kārtas iedzīvotājiem".

"Kā tad mums ir, vai sieviešu kārtas iedzīvotāji ir viena vienīga prostitūcija? Vai tā?" jautāja Mozgovojs.

Kaujinieku komandieri atbalstīja kāds cits terorists, ierosinot, ka "viņas visas vajag izvarot". Mozgovojs pret to neko neiebilda. "Tajā ir zināma daļa patiesības."

"Gribi palikt godīga un uzticīga savam vīram, sēdi mājās un izšuj krustdūrienā. Sēdi mājās, cep pīrādziņus, svini 8.martu," pamācīja terorists.

"Ir laiks atcerēties, ka mēs esam krievi. Ir laiks atcerēties par mūsu garīgumu," aicināja Mozgovojs.

Konflikts Ukrainā aizsākās februārī, kad Krievija okupēja Ukrainai piederošo Krimas pussalu. Kopš aprīļa Maskavas atbalstītie un apbruņotie kaujinieki, diversanti un Krievijas regulāro vienību karavīri ieņēmuši plašus apvidus Luhanskas un Doņeckas apgabalos.

Sodot Krieviju par Krimas aneksiju un Austrumukrainas destabilizāciju, ES, ASV un citas rietumvalstis noteikušas sankcijas daudzām Krievijas augstākajām amatpersonām, Kremļa tuvākā loka cilvēkiem, kā arī Krievijas ekonomikas finanšu, aizsardzības un enerģētikas nozarēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!