Foto: RIA Novosti/Scanpix
ASV spriedzes filmu zvaigzne Stīvens Sīgals paziņojis, ka plāno kandidēt uz Arizonas štata gubernatora amatu, vēsta "Associated Press".

Sīgals, kuram ir melnā josta aikido un kurš ir filmējies daudzos grāvējos, paziņojis, ka apsver iespēju iesaistīties politikā. Izšķiroties par šo soli, Sīgala galvenie uzdevumi būs jaunas darba vietas un ASV robežu aizsargāšana.

61 gadu vecais aktieris ideju par kandidēšanu apspriedis ar Arizonas štata Marikopas apgabala šerifu Džo Arpaijo, kuram ir pretrunīgi vērtēta reputācija. Šerifs iepriekš apsūdzēts rasismā un imigrantu vajāšanā. Arī Sīgals savulaik ir bijis šerifs.

Sīgals vietējiem medijiem atzinis, ka sākumā šāda iespēja apspriesta kā joks, bet tagad viņš to ir sācis nopietni apsvērt. Tiesa, aktieris atzinis, ka viņam ir arī citas prioritātes, piemēram, nesen aizsāktais realitātes šovs .

Jāatgādina, ka iepriekš spēkus politikā izmēģināja arī Sīgala kolēģis, aktieris Arnolds Švarcnēgers. Viņš kādu laiku ieņēma ASV Kalifornijas štata gubernatora amatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!