Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni īpašā slepenībā trešo reizi stājies laulībā, 77 gadus vecā politiķa jaunā sieva ir 28 gadus jauna televīzijas zvaigzne Frančeska Paskale, vēsta ārvalstu mediji.

"Jā" vārdu pāris viens otram devis un laulības saites nostiprinājis 13. oktobrī privātā kapelā Berluskoni mājā netālu no Milānas, intervijā Itālijas radiostacijai atklājis politiķa draugs Maritels Polanko.

"Viņi jau ir apprecējušies. Tā nav civila savienība, bet Silvio mājā ir kapela. Tur viņš to varēja izdarīt, nevienam par to nezinot," atklāja Polanko, kad žurnālists viņam jautāja par ekspremjera laulību plāniem.

Par saderināšanos ar Paskali, Berluskoni paziņoja pagājušā gada decembrī.

Berluskoni ir bijis precēts divas reizes. 2012. gadā viņš panāca vienošanos ar bijušo sievu Veroniku Lario. Tā paredz, ka Lario no bijušā vīra saņems krietnu naudas summiņu.

Berluskoni ir leģendārs ar savu flirtēšanu un interesi par eksotiskām ballītēm, kurās piedalās striptīza dejotājas. Turklāt politiķis ir notiesāts par seksuālām attiecībām ar nepilngadīgu marokāņu  prostitūtu ar skatuves vārdu Rūbija Siržuzagle.

Vēlmi uzņemt filmu par Berluskoni vētrainajiem piedzīvojumiem ar prostitūtām ir izteicis Itāļu erotiskā kino režisors Tinto Brass.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!