Saskaņā ar Brjanskas apgabala Izmeklēšanas komisijas datiem slimnīcā miris vietējais deputāts Ņikifors Žukovs, kurš tiek apsūdzēts par 212 seksuālas vardarbības epizodēm pret bērniem.

Krievijas mediji par to ziņo pirmdien, taču Izmeklēšanas komisija apliecinājusi, ka deputāts miris jau 8. maijā.

Kā medijiem pavēstījuši tiesu medicīnas eksperti, pedofils miris išēmiskas sirds slimības rezultātā. Līdz ar to attiecīgā krimināllieta uzskatāma par pārtrauktu.

Jau vēstīts, ka 62 gadus vecajam Žukovam tika izvirzītas apsūdzības par 212 noziegumiem pret nepilngadīgu personu dzimumneaizskaramību.

Deputāta noziegumu saraksts ir sekojošs: 17 izvaroti bērni, kas nav sasnieguši 14 gadu vecumu, trīs vardarbīgas epizodes pret nepilngadīgajiem, vienas nepilngadīgas personas izvarošana grupā, 168 seksuāla rakstura epizodes ar bērniem, kas nav sasnieguši 16 gadu vecumu, kā arī septiņas epizodes ar nepilngadīgu personu iesaistīšanu sistemātiskā alkohola lietošanā.

Visi noziegumi tika izdarīti laika posmā no 2007. līdz 2013. gadam trīs Brjanskas apgabala rajonos. No politiķa darbībām cietušas 30 skolnieces vecumā no 11 līdz 17 gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!