Foto: DELFI
Latvijas Valsts ceļi informē, ka braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem vietām ir apgrūtināti. Uz autoceļiem veidojas apledojums, tās vietām ir sniegotas, brauktuves tīra un apstrādā pret slīdi.

Rīgas apkārtnē un Jelgavas virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Autoceļi sniegoti, veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Kūdra. Autoceļš vietām sniegots, brauktuves tīra un kaisa atkārtoti.

Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Apšupes krustojums un posmā Annenieki - Saldus. Autoceļš vietām sniegots, apledo, brauktuves tīra un kaisa atkārtoti.

Bauskas virzienā braukšanas apstākļi apgrūtināti ir posmā Rīga - Iecava. Autoceļš sniegots, brauktuves tīra un kaisa atkārtoti.

Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Līgatne un posmā Raunas pagrieziens – Vireši. Veidojas apledojums, brauktuves kaisa trešo reizi.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Līgatne un posmā Raunas pagrieziens – Veclaicene. Veidojas apledojums, brauktuves kaisa trešo reizi.

Valmieras virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Murjāņi – Braslas tilts un posmā Stalbe - Strenči. Veidojas apledojums, brauktuves kaisa trešo reizi.

Ainažu virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Berģi – Bīriņu pagrieziens. Veidojas apledojums, brauktuves kaisa trešo reizi.

Uz reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti Rīgas, Aizkraukles, Dobeles, Jelgavas, Limbažu, Ogres, Talsu un Tukuma apkārtnēs. Autoceļi vietām sniegoti, veidojas apledojums, brauktuves tīra un apstrādā pret slīdi.

Uz vietējiem autoceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Brauktuves tīra atbilstoši ceļu uzturēšanas klasēm un veic bīstamo posmu pretslīdes apstrādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!