Savā automašīnā ceturtdien no rīta bojā gājusi grieķu izcelsmes Lielbritānijas pilsone, kuras suns bija nejauši detonējis spridzekli, kuru, pēc policistu domām, sieviete bija plānojusi izmantot ar organizēto noziedzību saistītā atriebībā.
Pēc policistu teiktā, spridzeklis, kas bija pagatavots no dinamīta vai trotila, bija novietots līdzās automašīnas rokas bremzei, bet detonators atradās somā blakus rotveileram, kas sēdēja uz aizmugurējā sēdekļa.

Bojāgājušajai 49 gadus vecajai Sūzanai Mērijai Arisai piederēja naktsklubs Atēnu dienvidu priekšpilsētā. Arī suns no sprādzienā gūtajiem ievainojumiem ceturtdien no rīta nobeidzies.

Policija, kas sākotnēji sprādziena sarīkošanā turēja aizdomās teroristus, ceturtdien informēja, ka eksplozija ir saistīta ar organizēto noziedzību.

Arisa bija saistīta ar diviem Grieķijas noziedzīgo grupējumu vadītājiem, kurus pēdējo mēnešu laikā bija nogalinājuši naidīgi grupējumi, ziņoja policija.

Pēc provizoriskajiem izmeklēšanas datiem, Arisa acīmredzot bija gatavojusies veikt atriebības uzbrukumu pret viņas draugu slepkavām, taču suns nejauši izraisīja spridzekļa pāragru eksploziju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!