Daudziem vēl labi atmiņā palikušas tagadējā Kalifornijas gubernatora Arnolda Švarcenegera savulaik kinofilmās atveidoto varoņu savdabīgās frāzes, sākot ar terminatora "I'll be Back" un "Hasta La Vista, Baby", tomēr novēlējums, kas, kā spriež, iešifrēts gubernatora vēstulē politiskajam oponentam, vienam otram izsaucis nepatīkamu izbrīnu.

Oficiālā vēstulē, kurā Sanfrancisko asamblejas deputātu Tomu Amjano bijusī kinozvaigzne informē, ka gatavojas uzlikt veto pilsētas krastmalas projekta finansējumam, ietverts varbūt arī nemaz ne tik slēpts vēstījums.

Lasot vertikāli, vēstules rindiņu pirmie burti veido labi zināmo rupjību angļu valodā, kur pirmais vārds sākās ar "F", bet otrs ir "you".

Vietējos medijos parādījušies minējumi, ka tā ir atbilde uz Amjano Švarcenegeram veltīto kritiku kādā Demokrātu partijas pasākumā. Gubernators sadusmojis Amjano, jo apcirptā Kalifornijas budžeta dēļ apdraudēts finansējums AIDS programmām.

Tomēr Švarcenegera preses sekretārs Ārons Maklīrs trešdien skaidroja, ka šādas burtu kombinācijas rašanās ir tikai un vienīgi sagadīšanās.

"Tā bija dīvaina sagadīšanās," atzīst Maklīrs. "Mēs ik gadu rakstām simtiem vēstuļu, un tā bija dīvaina sagadīšanās, nekas vairāk."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!