Pēc tam, kad pieci cilvēki ievainoti uzbrukumā ar motorzāģi Šveices pilsētā Šafhauzenē pie Vācijas robežas, policija jau vairāk nekā diennakti meklē 51 gadu veco uzbrucēju Francu Vrus, ziņo "Swiss Info".

Policija atklāj, ka pirmdienas priekšpusdienā ar motorzāģi bruņojies vīrietis uzbrucis kādas veselības apdrošināšanas kompānijas darbiniekiem viņu birojā. Divi cilvēki, kuri bijuši uzbrucēja galvenie mērķi, atrodoties smagā stāvoklī, bet vēl trīs cilvēki guvuši vieglākus ievainojumus.

BBC ziņo, ka atrasta automašīna "Volkswagen Caddy", ar kuru vīrietis pametis uzbrukuma vietu, bet viņš pats pagaidām neesot notverts.

Vīrietis jau 2014. un 2016. gadā aizturēts par ieroču nēsāšanas likumu pārkāpumiem. Tāpat viņš piesaistījis likumsargu uzmanību šī gada jūnijā, klīstot pat Šafhauzenes mežiem, kad arī uzņemtas augstāk redzamās fotogrāfijas.

Policija izplatījusi brīdinājumus, ka vīrietis ir bīstams. Viņš tiek meklēts ar suņiem un helikopteriem. Tiesībsargi norāda, ka vīrietim ir maz matu, viņš ir aptuveni 190 centimetrus garš un ar nekoptu ārieni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!