11.septembra terora aktos pret Pasaules tirdzniecības centru (PTC) Ņujorkā un Pentagonu pie Vašingtonas bojā gājušo un bez vēsts pazudušo skaits ceturtdienas vakarā pieauga līdz 6807 cilvēkiem.
Teroristu uzbrukumā PTC ir gājis bojā 241 cilvēks, kuru nāve ir apstiprināta, un pazuduši bez vēsts 6333 cilvēki, paziņoja Ņujorkas mērs Rūdolfs Džuliani. No bojā gājušajiem ir identificēti 170. Otrdien tika ziņots par 5422 pazudušajiem un 233 bojā gājušajiem.

Bojā gājušo skaitā ir ieskaitīts 81 pasažieris un 11 apkalpes locekļi aviosabiedrības "American Airlines" lidmašīnā, kura pirmā ietriecās vienā no PTC torņiem, un 56 pasažieri un deviņi apkalpes locekļi aviokompānijas "United Airlines" lidmašīnā, kura ietriecās otrā tornī.

Terora aktā pret Pentagona ēku Vašingtonas piepilsētā Arlingtonā ir gājuši bojā vai pazuduši 189 cilvēki, paziņoja ASV Aizsardzības ministrija. No bojā gājušajiem 124 atradās Pentagonā un 64 bija nolaupītajā aviosabiedrības "American Airlines" lidmašīnā, kas ietriecās ēkā.

No 113 atrastajiem upuriem ir identificēti 40.

Ir gājuši bojā arī visi 44 cilvēki, kas bija aviosabiedrības "United Airlines" lidmašīnā, kura nogāzās Pensilvānijas štata rietumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!