Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Ariana Grande atcēlusi savas koncertturnejas "Dangerous Woman" koncertus Londonā saistībā ar pirmdien notikušo teroraktu Mančestras arēnā, ziņo britu raidsabiedrība BBC.

Jau vēstīts, ka pirmdien vakarā Mančestras arēnā dziedātājas Grandes koncerta laikā notikušo sprādzienu sarīkojis pašnāvnieks - spridzinātājs ar mājas apstākļos izgatavotu spridzekli, vēsta raidsabiedrība BBC. Vīrietis identificēts kā 22 gadus vecais Salmans Abedi, otrdienas vakarā paziņoja policija.

Paziņojumā medijiem dziedātājas pārstāvji informēja, ka koncertturneja tiks apturēta līdz pat 5. jūnijam. Šādi dziedātāja vēlējusies izrādīt cieņu tiem, kuri gājuši bojā teroraktā.

Koncerti Londonā bija paredzēti 25. maijā "O2 ARENA" arēnā, bet 26. maijā "THE O2" arēnā, liecina informācija dziedātājas mājaslapā. 28. maijā dziedātājas koncerts bija paredzēts Beļģijā, 31. maijā un 1. jūnijā Polijā, 3. jūnijā Vācijā, bet 5. jūnijā Šveicē.

Šī ir dziedātājas trešā pasaules koncerturneja "Dangerous Woman", kas sekojusi pēc 2016. gadā trešā izdotā studijas albuma "Dangerous Woman". Tūres "Dangerous Woman" sākums bija 2017. gada 3. februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!