Foto: Reuters/Scanpix
19 gadus vecā amerikāniete Deizija Okampo negaidīti kļuvusi par miljonāri, kad viņas tēva dzimšanas dienā uzdāvinātā loterijas biļete meitenei atnesa laimestu četru miljonu dolāru apmērā, vēsta "ABC News".

"Es ļoti reti piedalos loterijās," saka jaunā miljonāre. "Mans tēvs reizi pa reizei nopērk kādu biļeti, un viņam šķita, ka tas varētu būt jautri uzdāvināt man pārīti uz dzimšanas dienu."

Nākamajā dienā pēc savas 19. dzimšanas dienas Deizija pārbaudījusi savas "Illinois Lottery" biļetes - pirmā izrādījusies "tukša", bet, pārbaudot skaitļus uz otrās, viņa sākusi "trīcēt un svīst aiz uztraukuma". "Es nespēju noticēt, ka tā ir patiesība," atceras meitene. "Arī tēvs tam neticēja, sākumā domāja, ka viņu gribu izjokot. Kad pateicu, ka esmu laimējusi, viņš jautāja, vai tie esot 500 dolāru, un es teicu - nē, četri miljoni!"

Negaidīti iegūto bagātību Deizija gan negrasās sākt strauji tērēt un turpinās strādāt apģērbu veikalā, jo ģimene esot "pieticīga un pieturas pie stingras darba ētikas".

"Daļu naudas es iedošu tētim, lai viņš var nopirkt jaunu māju man, māsai, mammai un sev," saka Deizija. "Daļu es plānoju saglabāt koledžai, jo gribu iegūt medmāsiņas izglītību un rūpēties par mazuļiem."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!