Foto: Reuters/Scanpix

ASV šokējis kāds gadījums Džordžijas štatā, kad Džastins Ross Hariss atstāja karstā automašīnā savu dēlu, nepilnus divus gadus veco Kūperu.

Šonedēļ tiesa liedza Harisam iespēju sagaidīt krimināllietas izskatīšanu brīvībā pret drošības naudu. Hariss tiek turēts aizdomās par slepkavību un cietsirdību pret bērnu. Viņš pats savu vainu noliedz.

Sākotnēji policija 22 mēnešus vecā bērna nāvi klasificēja kā nelaimes gadījumu, bet drīz pēc izmeklēšanas sākšanas domas mainīja, vēsta "Mashable".

Kūpers nomira šī gada 18.jūnijā Marietas pilsētā. Hariss apgalvo, ka aizmirsis dēlu aizvest uz privāto bērnudārzu un tā vietā atstājis bērnu automašīnā uz vairāk nekā septiņām stundām.

Lai gan izmeklēšana vēl turpinās, likumsargi Harisa telefonā un datorā atklājuši daudzus visnotaļ pārsteidzošus pierādījumus un šokējošus faktus,

Kamēr viņa dēls sakarsušajā automašīnā zaudēja dzīvību, Hariss sūtīja seksuāla rakstura ziņas sešām dažādām sievietēm, tostarp savu ģenitāliju fotogrāfiju viņš nosūtījis kādai nepilngadīgai meitenei.

Pirms Kūpera nāves Hariss aktīvi lasījis rakstus, kas publicēti populārās vietnes "Reddit" sadaļā, kas paredzēta cilvēkiem bez bērniem. "Mashable" uzsver, ka šajā sadaļā nekādi netiek atbalstīta bērnu nonāvēšana.

Tāpat viņš meklējis mirstošu cilvēku bildes, interneta meklētajā ievadījis tādas frāzes kā "kā izdzīvot cietumā". Divreiz viņš noskatījies video, kurā analizēts tas, kā iet bojā automašīnās atstāti dzīvnieki. Otro reizi viņš šo video noskatījies vien piecas dienas pirms dēla nāves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!