Foto: EPA/Scanpix/LETA

ASV prezidents Donalds Tramps mikroblogošanas vietnē "Twitter" pauda neizpratni par viņam ierasti labvēlīgā medija "Fox News" pārraidīto interviju ar Demokrātiskās partijas pārstāvi un Trampa kritiķi Bērniju Sandersu.

Tramps rakstīja, ka bijis “jocīgi skatīties trako Bērniju “Fox News” ” kanālā. Vēlāk Tramps izteicās, ka vairāki prezidenta atbalstītāji atradušies ārpus studijas, kurā notika raidījums un ka viņi neesot ielaisti iekšā. “Kas notiek ar “Fox News”?” rakstīja prezidents.

“Fox News” - ASV medijā, kas dažādos jautājumos pārsvarā ieņem konservatīvu un Trampa politiku atbalstošu nostāju – pirmdien pārraidīja interviju ar Demokrātiskās partijas politiķi Bērniju Sandersu, kurš kandidē uz prezidenta amatu 2020. gadā un šobrīd tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem Trampa konkurentiem cīņā par Baltā nama atslēgām.

Intervija notika Betlēmes apgabalā Pensilvānijas štatā. 2016. gadā vairums šī apgabala iedzīvotāju nobalsoja par Republikāniskās partijas kandidātu Donaldu Trampu, lai gan divās iepriekšējās prezidenta vēlēšanās atbalstīja demokrātu Baraku Obamu, ziņo portāls “Politico”.

Jautājumus Sandersam par dažādām nozarēm, tostarp veselības aprūpi, nodokļu sistēmu un aizsardzības izdevumiem, uzdeva gan “Fox News” raidījuma vadītāji, gan auditorija. Kopumā šī intervija Sandersam izvērtās veiksmīga – auditorija vairākkārt atzinīgi novērtēja Sandersa politiskās ieceres, atzīmē medijs. ASV prezidenta vēlēšanas notiks 2020. gada 3. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!