Ar vienu personu ir pārgulējušas 31 procents aptaujāto sieviešu, bet 46 procentiem dzīves laikā ir bijuši divi līdz pieci partneri. Vidēji viena no 10 aptaujas dalībniecēm norādīja, ka viņas nekad nav mīlējušās.

Nedaudz mazāk par pusi no 500 aptaujātajām sievietēm norādīja, ka nodarbojas ar seksu vismaz divreiz nedēļā. Lielākajā daļā pāru mīlēšanos vienlīdz aktīvi ierosina gan vīrieši, gan sievietes. Tomēr 32 procenti aptaujāto sieviešu atzina, ka iniciatīva pieder viņu vīriešiem.

Lielbritānijā seksuāli visaktīvākās ir londonietes, no kurām 13 procenti aptaujāto mīlējas ik dienu. Turpretim Austrumanglijā 19 procentiem aptaujāto sieviešu ar savu partneri nav bijis seksuālu attiecību.

Būtiskākais šķērslis ceļā uz mīlēšanos ir nogurums, bet sievietēm nozīmīgs aizbildinājums ir arī rūpes par bērniem. Visiecienītākā vieta seksam joprojām ir guļamistaba, ko izvēlas 85 procenti aptaujāto. Aptaujā arī konstatēts, ka sievietes lielākoties ir priecīgas par iespēju būt mājsaimniecēm, turpretim iespēja, ka vīrs varētu nestrādāt un dzīvot mājās, lielākajai daļai nav pieņemama.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!