Kad zem ugunsdzēsēja kājām iebruka grīda, viņš instinktīvi saritinājies kamolā, un viņš nogāzās līdz pat zemei starp brūkošajām tērauda, betona un stikla konstrukcijām.

Par laimi, glābšanas darbinieki atrada ugunsdzēsēju apraktu zem gruvešu kaudzēm, viņš bija dzīvs, un tika nogādāts slimnīcā. Ugunsdzēsējs, kura ievainojumi, pēc ārstu domām, nav dzīvībai bīstami, bija devies palīgā evakuēt tūkstošiem cilvēku no PTC debesskrāpja, kurā bija ietriekusies teroristu nolaupītā aviosabiedrības "United Airlines" lidmašīna.

Sabrūkot 110 stāvus augstajiem PTC debesskrāpjiem bojā gājuši vairāk nekā 250 ugunsdzēsēju un vairāk nekā 70 policistu. No sagruvušo debesskrāpju drupām izvilkti deviņi dzīvi palikušie. Dažiem no viņiem bija izdevies sazvanīt glābšanas dienestus pa mobilajiem telefoniem.

Kāds biroja darbinieks, kas kopā ar diviem policistiem bija iesprostots zem drupām, nespēja sazvanīt glābšanas dienesta telefonu 911, tāpēc piezvanīja savai māsai uz Pensilvānijas štatu, un šie trīs cilvēki tika glābti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!