Foto: Reuters/Scanpix

Plašajā ugunsgrēkā viesnīcā netālu no pasaules augstākās ēkas ''Burj Khalifas'' Dubaijā cietuši 16 cilvēki, bet viena persona mirusi no sirdslēkmes, piektdien vēstī raidsabiedrība BBC.

Kā liecina Dubajas valdības sniegtā informācija, 14 cietušie guvuši vieglus ievainojumus, savukārt viens cilvēks guvis vidēji smagus ievainojums. Vēl viens cilvēks gājis bojā no sirdslēkmes, ko izraisījuši dūmi un cilvēku pūlis.

Patlaban Dubaijas atbildīgās amatpersonas cenšas noskaidrot ugunsgrēka izcelšanās iemeslus.

Ugunsdzēsējiem ir izdevies lokalizēt liesmas, taču daļā viesnīcas joprojām notiek gruzdēšana. Raidsabiedrības reportieris vēl pirms nepilnas stundas ziņojis, ka liesmas joprojām ir redzamas viesnīcas 20. stāvā, kur, visticamāk, degšana esot aizsākusies.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka viesnīcā netālu no pasaules augstākās ēkas ''Burj Khalifas'' Dubaijā izcēlies ugunsgrēks, kurā ievainojumus guvuši vismaz vairāki cilvēki.

Ēkā nogranduši divi sprādzieni un liesmas turpina izplatīties, atsaucoties uz aculiecinieku pausto, vēsta raidsabiedrība CNN. "Ēkas kreisā puse ir pilnībā izdegusi," pastāstījusi raidsabiedrības "Al Jazeera" korespondente Diāna al Rifa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!