Foto: Publicitātes foto
Kādā upē Lietuvā atrasts Lietuvas skaistumkaralienes, 28 gadus vecās Kristīnes Sabaļauskas līķis sadalīšanās stadijā, vēsta portāls "Delfi.lt".

Telekanāls LNK vēsta, ka sievietes līķis atrasts pagājušajā ceturtdienā Nere upē. Sekcijas rezultāti vardarbīgu nāvi nav apliecinājuši, taču policija nozīmējusi papildus ekspertīzes.

Sievietes mirstīgās atliekas pēc apģērba atpazina viņas tuvinieki. Taču policija veikusi arī DNS analīzi, lai patiešām apstiprinātu sievietes identitāti.

Jaunā sieviete pazuda pirms diviem mēnešiem Viļņā. Liecinieki teikuši, ka 15.oktorbrī ap pulksten 00:30 viņa izgājusi no Viļņas kluba "Briusly" un ar taksi devusies uz kādu alkohola veikalu. Pēc tam vairs neviens meiteni nav redzējis.

Lietuvas mediji ziņo, ka sieviete pēdējā laikā dzīvojusi Londonā un Maskavā. Viņas māte teikusi, ka meitene iestājusies universitātē un uz Lietuvu atbraukusi rudens brīvdienās. Pēc Kristīnes pazušanas internetā publicētas dažādas viņas fotogrāfijas.

Mediji vēsta, ka kādā interneta seksa vietnē publicētas meitenes fotogrāfijas, kura ir pārsteidzoši līdzīga pazudušajai un seksuālo pakalpojumu vietnē dēvēta par Leju. Meitenes tuvinieki gan noliedz informāciju, ka viņa būtu nodarbojusies ar prostitūciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!