::recepte::
Sīpolus, ķiplokus, peperoni rupji sakapā, pēc tam sasmalcina virtuves kombainā.
Iegūto putriņu samaisa ar garšvielu pulveri, apelsīnu sulu, kečupu, etiķi, sinepēm, 2 naža galiem krustnagliņu, šļuku Vusteras mērces, sāli.
Vistas fileju nosusina, nogriež taukus, plēves un sagriež 20 garenās strēmelēs.
Strēmeles sprauž uz garajiem koka iesmiņiem (gareniski).
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem, cepešpannu nedaudz ieeļļo, iesmiņus apsmērē ar marinādi.
Iesmiņus cep apmēram 7 minūtes, tad apgriež un cep vēl 7 minūtes. Kad gatavi, liek galdā kopā ar atlikušo marinādi.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Sīpolus, ķiplokus, peperoni rupji sakapā, pēc tam sasmalcina virtuves kombainā.
Iegūto putriņu samaisa ar garšvielu pulveri, apelsīnu sulu, kečupu, etiķi, sinepēm, 2 naža galiem krustnagliņu, šļuku Vusteras mērces, sāli.
Vistas fileju nosusina, nogriež taukus, plēves un sagriež 20 garenās strēmelēs.
Strēmeles sprauž uz garajiem koka iesmiņiem (gareniski).
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem, cepešpannu nedaudz ieeļļo, iesmiņus apsmērē ar marinādi.
Iesmiņus cep apmēram 7 minūtes, tad apgriež un cep vēl 7 minūtes. Kad gatavi, liek galdā kopā ar atlikušo marinādi.
Iesūtīja: Nora