Foto: Shutterstock
Nirnbergas – Firtes prokuratūra izvirzījusi apsūdzības kādam 69 gadus vecam Vidusfrankonijas iedzīvotājam par meitas izvarošanu 34 gadu garumā. Sievieti piedzimuši trīs bērni,divi no viņiem miruši, ceturtdien vēsta laikraksts "Rheinische Post".

Apsūdzētais atzinis vainu, taču apgalvo, ka viss noticis bez piespiešanas. Pensionārs tika aizturēts martā. Izmeklētāji noskaidrojuši, ka tēvs ar varu piespiedis meitu nodarboties ar seksu, kad viņai bija tikai 12 gadi. Izvarošanas notika vairākas reizes nedeļā. 46 gadus vecā sieviete dzīvojusi vecāku mājā un viņai nav pieticis apņēmības to pamest, turklāt tēvs kontrolējis katru viņas soli.

Tas gan nav traucējis sievieti izdarīt likumpārkāpumus un nonākt tiesā, kas tai piespriedusi nosacītu sodu. Par desmitgadēm ilgušo vardarbību sieviete pastāstījusi ierēdnei, kas kontrolējusi nosacīti notiesāto uzvedību. Tika informēta policija, kas uzsāka izmeklēšanu. Šobrīd sievietes tēvs tiek apsūdzēts 497 izvarošanas epizodēs.

Kā norāda laikraksts, šis nav pirmais šāda veida gadījums Vācijā. 2011. gada martā Koblencas pilsētas tiesa piesprieda cietumsodu vīrietim, kas ilgstoši izvarojis savu un adoptēto meitu, kas viņam dzemdējusi astoņus bērnus.

Šie notikumi atgādina plašu rezonansi izraisījušo Jozefa Fricla lietu Austrijā , kurš 24 gadus bija turējis seksuālā verdzībā savu meitu. Viņa mita mājas pagrabā uzbūvētā slēptuvē un arī no tēva dzemdēja vairākus bērnus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!