Foto: AFP/Scanpix

Vismaz divas sievietes Vācijas rietumos varētu būt kritušas par upuri vīrietim un viņa bijušajai sievai. Pāris spīdzinājis un nogalinājis sievietes, kuras atsaukušās uz iepazīšanās sludinājumu, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

Lietas prokurors norādīja, ka 33 gadus veca bojāgājusī sieviete 2013. gadā ievākusies vīrieša mājā pēc atsaukšanās uz iepazīšanās sludinājumu. Viņa tika sista, pieslēgta pie radiatora un viņai likts gulēt uz aukstas grīdas, skaidroja prokurors.

Sieviete mira 2014. gada 1. augustā. Viņas ķermenis tika sagriezts gabalos un noglabāts saldētavā, teica prokurors. Ķermeņa gabali ik pa laikam tika dedzināti mājas kamīnā.

Bojā gājušās sievietes telefons tika izmantots, lai sūtītu īsziņas viņas mātei vēl ilgi pēc slepkavības.

Aprīlī slimnīcā mira otrs upuris – 41 gadu veca sieviete. Kā nāves cēloni policija norādīja spīdzināšanas rezultātā radušās traumas. Viņas nāve uzvedināja policiju uz slepkavojošā pāra pēdām.

"Sky News" raksta, ka līdz nāvei spīdzināta varētu būt vēl trešā sieviete un esot pazīmes, ka vēl citi cilvēki varētu būt izdzīvojuši.

Aizdomās turētais vīrietis un viņa bijusī sieva patlaban ir ieslodzījumā. 47 gadus vecā sieviete jau atzinusies, ka viņi ir pastrādājuši noziegumus, taču norādīja, ka darbojusies 46 gadus vecā vīrieša mudināta. Pats vīrietis jebkādu vainu noliedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!