Futbolisti Mihaels Ballaks un Olivers Kāns pieprasījuši naudas kompensāciju no vācu intīmpreču izplatītāja, jo viņu vārdos nosaukti futbola zvaigžņu līnijas vibratori, informē "Ananova".
Jaunais Anglijas premjerlīgas čempionvienības "Chelsea" spēlētājs Ballaks un Vācijas izlases vārtsargs Kāns pauda neapmierinātību ar kompānijas "Beate Uhse" seksa rotaļlietām, kas nosauktas par "Mihaelu B." un "Oliju K.".

Kolekcijā, ar kuru iecerēts palielināt sieviešu interesi par drīzo Pasaules kausa izcīņas finālturnīru, iekļauts arī dildo ar nosaukumu "Deivids B".

Abi vācu futbolisti apsūdz Minhenes uzņēmumu par "skaidru privāto tiesību pārkāpumu", bet Deivids Bekhems sūdzējies nav. Kompānijas pārstāve atzina, ka viņi apzināti nosaukuši produktus tādos vārdos, lai radītu asociācijas ar futbola zvaigznēm.

"Asociācijas ar futbolistiem tika veidotas apzināti. Viņu labi trenētie, muskuļotie ķermeņi un spēcīgās kājas rosina sieviešu fantāzijas," stāstīja pārstāve, piebilstot, ka ne velti nav izmantoti pilni futbolistu vārdi. "Ja mēs būtu izmantojuši pilnus viņu vārdus, tas mums būtu ļoti dārgi izmaksājis."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!