Foto: Kadrs no video
ASV Džordžijas štata Kamingas pilsētiņas nomalē krūmos policisti uzgājuši jaundzimušu meitenīti, vēsta "Business Insider". Zīdainis atrasts jau vēlā 6. jūnija vakarā, bet policisti nupat publicējuši video, kurā fiksēts pārsteidzošais mazuļa atrašanas brīdis.

Kārtības sargus izsaucis kāds vīrietis, kurš dzirdējis mazuļa raudas, taču bijis pārliecināts, ka mežā pamesti kāda dzīvnieka mazuļi. Nofilmētajos mirkļos redzams policistu pārsteigums, un viens no viņiem pat visu laiku atkārto "man ir tik žēl", jūtoties vainīgs mazulītes priekšā viņas pametēja vietā.

Kā redzams Forsitas kauntija šerifa biroja izplatītajā video, meitenīti joprojām klāja augļūdeņu un asiņu paliekas, kā arī tai bija atstāta salīdzinoši gara nabassaite. Maiss, kurā viņa atradās, bijis aizlīmēts. Policisti mazo nodēvējuši par mazuli Indiju.

Meitenīte tūlītēji nodota mediķu aprūpē tuvējā slimnīcā, un Džordžijas štata Ģimeņu un bērnu palīdzības centra darbinieku aprūpē brangi augot, vēsta policistu ieraksts pie publicētā video. Publiskai apskatei uzfilmētais materiāls nodots, cerot iegūt jebkādu papildu informāciju par atrasto zīdainīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!