Foto: Kadrs no video

Krievijas Baškortostānas Republikā nedēļas nogalē nofilmēts incidents, kas tikai par mata tiesu nekļuva par traģēdiju.

Republikas policijas dienests vēsta, ka sestdienas, 11. jūlija, rītā pie Aslikuļas ezera neviena nevadīta automašīna "Škoda Fabia" lielā ātrumā iebraukusi tūristu apmetnē, pārbraucot teltīm un taranējot kādu citu auto.

Kā redzams internetā publicētā aculiecinieka uzņemtā video, melnās automašīnas šoferis nezināmu iemeslu dēļ apturējis auto kalnup ejoša ceļa vidū. Visticamāk, auto braucienā pret kalnu ir noslāpis.

59 gadus vecais vadītājs to cenšas apgriezt braukšanai lejup pa kalnu, bet viņa izveicība zaudē auto svaram un gravitācijai, kā rezultātā "Škoda" ne tikai sāk strauji ripot lejup, bet arī pārbrauc paša vadītāja kājām. Uzņēmis jau visai lielu ātrumu, tas aculieciniekiem par šausmām taranē teltis. Policija vēsta, ka kliedzienu dēļ sekunžu laikā, mirkli pirms auto tiem uzbrauktu, no kādas telts paspējuši burtiski izlēkt divi kādas ģimenes locekļi – tēvs un dēls.

Auto apstājies, kad tas ietriecies pie teltīm novietotā tumši violetā "Ford Focus" automobilī.

Pār automašīnu kontroli zaudējušajam vīrietim pārbaudīts alkohola līmenis asinīs. Tas tikai apliecinājis, ka viņš pirms sēšanās pie stūres un pēc tās izlaišanas no rokām nav lietojis grādīgos dzērienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!