Foto: Kadrs no video
Indijā vienā Jamunas šosejas posmiem uz dienvidaustrumiem no Ņūdeli smoga dēļ redzamība trešdienas rītā samazinājusies līdz dažiem metriem. Šajos apstākļos avarējušas 24 automašīnas un desmitiem cilvēku ievainoti.

Uzņemtajos video, kurus internetā publicējuši aculiecinieki, redzams, ka automašīnu šoferi nepietiekami novērtē redzamības radīto apgrūtinājumu un cits pēc cita visai lielā ātrumā ieskrien jau avarējušajos auto. Tikmēr citi palīdz no sadauzītajiem auto izkāpt pasažieriem un palīdz ievainotajiem.

Lielākā daļa avarējušo transportlīdzekļu bijušas vieglās automašīnas, kā avarējis kāds autobuss, ziņo Indijas medijs "News18". Cietušie nogādāti dažādās ārstniecības iestādēs galvenokārt uz tuvumā esošo Lielo Noidu. Policijai notikuma vietā izdevies ierasties tikai divas stundas pēc notikušā.

Jamunas šoseja ir daļēji pabeigts lielceļš starp Deli un Laknavu. Šis ir viens no cilvēku blīvāk apdzīvotajiem reģioniem pasaulē, kas arī skaidro biezā smoga izcelšanos. Smagas avārijas uz šosejas notiekot bieži.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!