Foto: Kadrs no video
Pasauli turpina sajūsmot slavenā ģimenīte, kuras bērni "ielauzās" sava tēta darba intervijā, tāpēc arī sarosījušies ir jokdari un šovu vadītāji, kas izveidojuši parodiju par to, kas būtu, ja tēta vietā intervija būtu sievietei.

Jau ziņots, ka britu raidsabiedrības BBC studijas diktori sazinājās ar vienu no ārlietu komentētājiem Robertu Kelliju, un sarunas laikā telpā ienāca viņa mazgadīgie bērni - meita Meriona un astoņus mēnešus vecais Džeimss, kurus uzreiz centās izdabūt ārā no istabas viņa sieva. BBC publiskoja šo kuriozu, un tas ieguva milzu popularitāti sociālajos tīklos.

Starptautisko notikumu eksperts Kellijs ar savu sievu Kimu Čungu komentējuši pasauli aplidojušo video, kurā arī atzinuši - "viņu ģimenē regulāri ar bērniem notiek dažādi kuriozi". Tāpat ģimene skaidrojusi, ka incidents noticis tāpēc, ka Kellijs aizmirsis aizslēgt istabas durvis.

Šonedēļ pasauli atkal sajūsminājusi nu jau par slavenību kļuvusī meitenīte Meriona, kas preses konferencē Dienvidkorejā iedzīvotājus apbūrusi ar savu šarmu un dabisko izturēšanos.

Jaunzēlandes šova "Jono and Ben" raidījuma vadītāji par godu šim kuriozam ir izveidojuši savu parodiju - kas būtu, ja tēva vietā atrastos mamma.

Kā redzams video, parodijas sākums ir identisks oriģinālajam video par slaveno ģimeni - sākumā ienāk maza meitenīte, bet pēc tam ar staiguli istabā ieripo mazulis.

Pēc tam sieviete meitenīti paņem klēpī, pabaro, kā arī mierīgā garā turpina sākotnējo sarunu ar žurnālistu. Taču pēc tam tiek rādīts, ka sievietes spēj visu - intervijas laikā ne tikai izcept cepeti, iztīrīt tualetes podu, izgludināt kreklus, bet arī atvienot spridzekli.

Tāpat arī tapušas citas parodijas par bērnu "ielaušanos". Piemēram, viena no tām ir ar slavenās filmas "Zvaigžņu kari" tēliem - Dārtu Veideru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!