Foto: Kadrs no video
35 gadus vecs Honkongas iedzīvotājs ir kļuvis par pasaulē pirmo profesionālo komunistiskās Ziemeļkorejas līdera Kima Čenuna atveidotāju, kad internetā popularitāti strauji ieguva viņa fotogrāfija, vēsta laikraksts "The Telegraph".

Mūziķis Hovards, kurš nevēlas atklāt savu uzvārdu, jo baidās no izolētās Ziemeļkorejas dusmām un atriebības, stāsta, ka kopš Kima Čenuna nākšanas pie varas visu laiku bijis spiests uzklausīt jokus par savu līdzību vadonim.

Bet, kad pagājušā gada aprīlī lielu popularitāti "Facebook" iemantoja fotogrāfija, kurā viņš pozē kā Ziemeļkorejas komunistu līderis, mūziķis nolēmis atvērt interneta vietni, reklamējot savus kā Kima dubultnieka pakalpojumus.

Jau pēc dažām nedēļām viņš pretrunīgi vērtētā Izraēlas hamburgeru ēstuves reklāmā solīja ar atomieročiem uzlaist gaisā ASV, tam sekoja virkne citu sadarbības piedāvājumu, raksta "The Telegraph".

"Galvenais faktors, lai kļūtu par Kimu, ir vienmēr izskatīties nelaimīgam un neapmierinātam. Tas ir viņa zīmols," stāsta Hovards.

"Uzturēt sevi Kima izskatā ir ļoti vienkārši un patīkami. Viss, kas man ir jādara, ir ēst, ēst un tad paēst vēl mazliet," atklāj mūziķis. "Ir jautri viņu attēlot, jo tas cilvēkus pārsteidz. Viņi nav gaidījuši šo ievērojamo diktatoru staigājam pa savas pilsētas ielām," viņš turpina.

Īsto Kimu Čenunu un to, vai viņš tiešām vienmēr ir nelaimīgs un neapmierināts, var apskatīt galerijā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!