Foto: Kadrs no video
Internetā slavu iemantojis kāds video, kurā redzama pirmajā mirklī šķietami parasta policijas pakaļdzīšanās kādam likumpārkāpēja vadītam auto. To slavenu padarījis policists, kurš kadrā ieskrien pēc neilga brīža un vienā mierā panāk bēguļojošo auto.

Likumsargs, kurš jau nodēvēts gan par Krievijas superpolicistu, gan Terminatoru un Robokopu, redzams skrienam pa sniegotu nomaļa rajona celiņu ātrāk nekā bēgošā automašīna. Kad viņš bēdzēju pēc īsa skrējiena ir notvēris, likumsargs ieraušas auto pa tā labajām aizmugurējām durvīm, šoferim liekot pamest braucamrīku un skriet.

Arī superpolicists nepaliek sēžam auto, bet jau pēc īsa brīža izlec pa tā kreisajām durvīm un jož likumpārkāpējam pakaļ pa aizsnigušo lauku.

Daudzi video skatītāji norāda, ka Krievijas Robokops varētu godam pārstāvēt valsti starptautiskās skriešanas disciplīnās. Tomēr citi mazāk optimistiski norāda, ka auto ātrums bijis vien 20 kilometri stundā, un video tikai apliecina, ka ceļi Krievijā ir tik slikti, ka pat noziedznieki neriskē pa tiem bēgt ātri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!