Foto: Kadrs no video
Aculiecinieku uzņemtā video redzams, ka automašīnas piekabē puskails un sasiets guļ liela auguma vīrietis. Izdevums "Daily Mail" raksta, ka viņš ir teroristiskā grupējuma "Daesh" ("Islāma valsts") bende, kurš iemantojis iesauku "Buldozers".

Izdevums vēsta, ka organizācijas "Daesh" "Ciršanas komitejas" biedru Muhamedu Emvazi notvērusi Sīrijas armija.

"Daesh" ekstrēmists slavu ieguvis kā viens no nežēlīgākajiem teroristiem, un viņš tiek raksturots kā viens no visbiedējošākajiem bendēm, kurš arī moka savus upurus. "Daily Mail" lēš, ka viņa upuru vidū ir desmitiem cilvēku, turklāt viņš nocirtis ekstremitātes arī vairākiem bērniem.

Internetā atrodamas dažādas Emvazi pastrādātās zvērības, piemēram, video, kur viņš martā simtiem cilvēku acu priekšā nogriež galvu diviem zaimošanā apsūdzētiem gūstekņiem.

Foto: Daily Mail

Citos attēlos "Buldozers" redzams, turot paceltu zobenu virs gūstekņa galvas.

Foto: Daily Mail

Tāpat atrodamas fotogrāfijas, kur, pateicoties savam lielajam augumam, bende rokās tur teju 52 kilogramus smagu ložmetēju, kas parasti tiek pievienots automašīnām vai tankiem un ir gana jaudīgs, lai to izmantotu kā pretgaisa aizsardzības ieroci.

Foto: Daily Mail

Pērn "Buldozers" par atteikšanos pievienoties "Daesh" nocirta roku un kāju kādam 14 gadus vecam sīriešu puisēnam, ziņo "Daily Mail".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!