Foto: stock.xchng

Kolumbijā arestēta kāda kanādiete, kura izlikās par grūtnieci un neīstajā vēderā mēģināja pāri robežai pārvest divus kilogramus kokaīna, ceturtdien vēsta raidsabiedrība BBC.

Tūriste policistu uzmanību Bogotas starptautiskajā lidostā piesaistīja pēc tam, kad nevarēja atbildēt uz drošības dienesta darbinieku jautājumu par grūtniecības termiņu. Sieviete reaģēja agresīvi, tāpēc policija nolēma viņu pārmeklēt.

BBC norāda, ka šogad Bogotas lidostā pieķerti 150 cilvēki, kuri mēģināja pārvest narkotikas. Apmēram trešā daļa no tiem bijuši ārvalstnieki.

Kanādiete Kolumbijā bija ieradusies augusta sākumā, un tagad devās atpakaļ uz Toronto. Lidostā drošības kontroles laikā sievietei jautāts, cik ilgi viņa jau ir stāvoklī, bet tas viltus grūtnieci saniknoja.

Policiste, kura pārmeklēja sievieti, pieskatoties viņa vēderam, secināja, ka tas ir pārāk smags un auksts. Pārmeklētāji secināja, ka tas ir uzliekams vēders, kurs iekšā piestūķēts ar kokaīna paciņām. No lateksa veidotajā vēderā policija atrada divus kilogramus kokaīna.

Tagad kanādiete tika apsūdzēta narkotiku kontrabandā un viņai draud piecu līdz astoņu gadu cietumsods.

Kolumbijas cietumos pašlaik sodu par narkotiku kontrabandu izcieš 874 ārzemnieki, norāda Kolumbijas varasiestādes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!