Foto: AP/Scanpix

Svētdien Itālijas galvaspilsētā Romā 27 gadus vecs vīrietis dzīvu sadedzināja savu 22 gadus veco draudzeni pēc tam, kad viņa paziņojusi, ka šķiras no vīrieša, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

Prokurore Marija Monteleone stāsta, ka Vinčenzo Paduano vispirms aizdedzinājis savas draudzenes Sāras Di Pietrantonio automašīnu. 22 gadus vecā studente to redzot metusies bēgt, bet pēc apmēram simts metriem Vinčenzo viņu panācis.

Izmeklētāji skaidro, ka vīrietis Sāras seju nolaistījis ar alkoholu, bet tad ar šķiltavām to aizdedzinājis. "Es šajā amatā strādāju 25 gadus, bet vēl nekad nebiju pieredzējis ko tik atbaidošu," teica Luidži Silipo, nozieguma vadošais izmeklētājs.

Vinčenzo Paduano tiek apsūdzēts tīšas slepkavības izdarīšanā. Vispirms viņš noliedza, ka būtu meiteni nogalinājis, taču pēc astoņu stundu ilgas pratināšanas Paduano atzinies padarītajā.

"Viņš nespēja sadzīvot ar faktu, ka meitene viņu pametusi un izbeigusi abu attiecības," teica izmeklētājs Silipo. Paduano strādā par apsargu. Ar meiteni viņš tikās divus gadus. Pirms slepkavības viņš vispirms sekojis meitenes automašīnai.

Tad viņš sievieti piespiedis apstāties ceļa malā. Notikumu daļēji fiksēja novērošanas kamera. Tās ierakstos redzams, ka meitenei, kliedzot pēc palīdzības, garām pabraukušas vairākas automašīnas, bet neviens nav apstājies, lai steigtos sievietei palīgā.

Prokurore norādīja, ka garāmbraucošie cilvēki būtu varējuši glābt 22 gadus vecās studentes dzīvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!