Jauns pētījums liecina - to, kāds ir jūsu raksturs, atklāj jūsu iemīļotā zupa. Pētījuma ietvaros tūkstotim sieviešu un vīriešu visā Lielbritānijā tika vaicāts, kura ir viņu iemīļotā zupa un pēc tam viņiem tika lūgts raksturot pašiem sevi.
"Baxters" veiktās aptaujas dati liecina, ka 89 procenti britu, kuri iecienījuši burkānu un koriandra zupu, uzskata, ka ir ļoti mīloši cilvēki. Pārējie 11 procenti aptaujāto, kuri iecienījuši šo zupu, sev piedēvēja citas rakstura īpašības. No viņiem 88 procenti sevi raksturoja, kā cilvēku ar plašiem uzskatiem, liberāli, 37 procenti pauda pārliecību, ka ir ekstraverti, bet 34 procenti sacīja, ka viņiem patīk komandēt un izrīkot citus.

96 procenti britu, kuriem mīļākā ir vistas gaļas zupa, uzskata, ka ir uzticami. Savukārt 92 procenti sēņu zupas cienītāju ir ticīgie, bet 89 procenti Taizemes vistas un nūdeļu zupas cienītāju ir neatkarīgi. 56 procenti britu, kuriem patīk itāliešu dārzeņu un makaronu zupa, ir perfekcionisti. Savukārt 54 procenti Vidusjūras tomātu zupas cienītāju ir drosmīgi, bet 53 procenti - viegli uzbudināmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!