Zviedrijā kāda sieviete, kurai ir fetišs pret priekšmetiem, apgalvo, ka viņa jau 29 gadus ir precējusies ar Berlīnes mūri.
54 gadus vecā Eija Rīta Berliner-Mauere, kuras uzvārds tulkojumā no vācu valodas nozīmē Berlīnes mūris, ar betona sienu salaulājās 1979.gadā, vēstī laikraksts "Daily Telegraph".

Berliner-Mauere, kurai diagnosticētas seksuālas tieksmes pret priekšmetiem, apgalvo, ka iemīlējusies mūrī, kad to bērnībā pirmo reizi ieraudzījusi pa televizoru.

Viņa sākusi krāt "viņa" fotogrāfijas un taupīt naudu apciemojumiem. Sestajā apciemojuma reizē 1979.gadā viņi vairāku viesu klātbūtnē iestūrējuši laulības ostā.

Lai gan attiecībās ar cilvēkiem viņa vēl ir nevainīga, Berliner-Mauere apgalvo, ka ar mūri viņai bijušas pilnvērtīgas un mīlošas attiecības.

Līdenē Zviedrijas ziemeļos dzīvojošā Berliner-Mauere teica: "Garas, šauras lietas ar horizontālām līnijām man liekas ļoti pievilcīgas."

"Lielais Ķīnas mūris ir pievilcīgs, bet tas ir pārāk plats - mans vīrs ir seksīgāks," viņa uzsvēra.

Kamēr cilvēce 1989.gadā līksmoja par Berlīnes mūra krišanu, tā "sieva" bija šausmās.

Kopš tā laika viņai ir tikai makets, kas atgādina par "viņa" sākotnējo krāšņumu.

Berliner-Mauere, kura tagad iemīlējusies tuvējā dārza žogā, sacīja: "Tas, ko viņi izdarīja, bija briesmīgi. Viņi sakropļoja manu vīru."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!