Foto: Publicitātes foto
Ātrās iepirkšanās koncepcijas veikali Rimi Express bezkontakta norēķinu informatīvās kampaņas laikā kļūst par "Piik un gatavs" centrālēm, atgādinot pircējiem par iespēju pie kases norēķināties ar bezkontakta karti –– iepērkoties par pirkumiem līdz 25 eiro nav nepieciešams ievadīt PIN kodu.

Bezkontakta maksājumi ir ērts, ātrs un drošs norēķinu veids, kas atbilst steidzīgā pilsētnieka vajadzībām, tāpat arī "Piik un gatavs" centrāles – Rimi Express iepirkšanās filozofija atbilst steidzīga un veselīgi domājoša pircēja vajadzībām. Izmantojot bezkontakta maksājumu karti, pircējs ir ieguvējs, jo savu pirkumu var veikt pēc iespējami īsākā laika sprīdī, savukārt pārdevējs var apkalpot vairāk pircēju, samazinot rindā gaidīšanas laiku. Šādi maksājumi kļuvuši par pircēju ikdienu.

Rimi klienti novērtē bezkontakta maksājumu sniegtās priekšrocības. Pagājušā gada nogalē 32 % no visiem bezskaidras naudas norēķiniem Rimi Latvia tīklā veikti ar bezkontakta kartēm, turklāt gada laikā šis skaits teju trīskāršojies.

Šobrīd Rimi Latvia tīklā ir 125 veikali un septiņi ir ātrās iepirkšanās koncepcijas veikali Rimi Express. Kopumā četru dažādu formātu veikali darbojas 27 Latvijas pilsētās. Visos Rimi Latvia veikalos iespējams norēķināties ar bezkontakta karti.

Par informatīvo kampaņu "Piik un gatavs"

Lai skaidrotu tirgotāju un pircēju priekšrocības bezkontakta norēķiniem, no 2019. gada janvāra līdz martam Mastercard sadarbībā ar Finanšu nozares asociāciju organizē informatīvo kampaņu "Piik un gatavs". Kampaņas laikā galvenie sadarbības partneri — Maxima, Narvesen un Rimi — pirmie pievienosies "Piik un gatavs" kustībai, informējot par bezkontakta karšu priekšrocībām savus klientus. Tirgotāji ir laipni aicināti novērtēt bezkontakta karšu priekšrocības savās tirdzniecības vietās, atbalstīt informatīvo kampaņu un pievienoties "Piik un gatavs" kustībai. Vairāk informācijas www.piikungatavs.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!