"Novērotāju piesaistīšana "Latvijas Kuģniecības" privatizācijai ir laba lieta un to vajadzēja darīt pat jau ātrāk," NIP atzina "Kuģniecības" padomes priekšsēdētājs Druvis Skulte. Jautājumā par valsts noslēpuma statusa piemērošanu kompānijas privatizācijai, D.Skulte gan uzticoties "ministru lēmumam".
"Kuģniecības" padomes priekšsēdis domā: Ja jau ministri paši uzskata, ka ziņas par privatizāciju ir valsts noslēpums, tad tā arī jābūt. "Ir svarīgi, lai neviens nevarētu izpaust potenciālajam investoram noteikto minimālo cenu - vienalga, vai tas būtu ministrs, novērotājs, vai mašīnrakstītāja, kas tos dokumentus gatavo," uzsvēra Skulte.

Kā redzams, pašlaik viedokļos par "Kuģniecības" privatizāciju dominē uzskats, ka svarīgākais ir saglabāt noslēpumā tās cenu. Jāatzīmē, ka līdz šim publiski paustajās bažās par iespējamo negodīgo konkurenci "Kuģniecības" privatizācijā vairāk gan izskanēja aizdomas par vienam konkrētam pretendentam pieskaņotiem nosacījumiem, nevis jautājums par minimālās cenas paturēšanu noslēpumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!