Aizvadītās dienas iezīmējušās ar pretrunīgiem viedokļiem par slepkavībām, kas skar spirta jomu. Daiņa Peimaņa slepkavība un Māra Millera slepkavības mēģinājums varētu būt saistīti.
Tā, nekonkretizējot šo saistību, ir atzinusi LR Ģenerālprokuratūra. Bet Arņa Šķestera slepkavība ir nonākusi strupceļā. Tā uzskata Rīgas tiesu apgabala prokuratūras virsprokurors Jānis Drobiševskis.

Savukārt Saeimas deputāts Jānis Ādamsons uzskata, ka Daiņa Peimaņa un Arņa Šķestera killers ir viens un tas pats. Tā liecinot viņa rīcībā esošā informācija, kuru deputāts neizpauda. Viņaprāt, šajos noziegumos iesaistīti latvieši un Krievijas cilvēki.

D. Peimaņa gadījumā policija kā iespējamo šāvēju ir minējusi ārrindas zemessargu Normundu Rīkuri. Vai tas nozīmē, ka uz viņu krīt aizdomas arī par A. Šķestera nogalināšanu? Varbūt tieši otrādi - N. Rīkuris nav bijis izpildītājs nevienā no šiem noziegumiem? Šie jautājumi paliek atklāti.

J. Ādamsonam esot arī zināms A. Šķestera slepkavības pasūtītājs. Šis cilvēks patlaban meklējams Krievijā. Objektivitātes labad būtu jāatgādina, ka pērnā gada septembrī J. Ādamsons izteica citu minējumu - ar A. Šķestera slepkavību saistītie cilvēki, izpildītāju ieskaitot, vairs neesot starp dzīvajiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!