Foto: Publicitātes attēls
Kampaņa "Ieved stadionā zvaigzni!" norisinās jau sesto gadu pēc kārtas. Šogad kampaņas ietvaros vienam bērnam no Latvijas vecumā no 6 līdz 10 gadiem tiks sniegta iespēja kopā ar vienu no vecākiem doties uz 2018 FIFA World Cup RussiaTM finālspēli Krievijā, Maskavā, 15.jūlijā un kā čempionāta oficiālajam spēlētāja pavadonim pirms spēles ievest stadionā kādu no futbola zvaigznēm.

Linards Lazdāns ir kampaņas "Ieved stadionā zvaigzni" 2014. gada uzvarētājs. Atceroties konkursa dienu un braucienu uz Brazīliju, Linards dalās ar spilgtākajām piedzīvotajām emocijām.

Kas Tevi pamudināja piedalīties kampaņas "Ieved stadionā zvaigzni" rīkotajās sacensībās?
Man ļoti gribējās tikt uz Brazīliju un šī bija lieliska iespēja. Patiesībā bija tā, ka tētis mani "piespieda" piedalīties konkursā, jo bija lasījis par šo kampaņu. Tā kā man ļoti patīk spēlēt futbolu, esmu pateicīgs tētim, ka pamudināja mani piedalīties. Šis bija neaizmirstams piedzīvojums.

Kā Tu juties, izdzirdot savu vārdu, kad tika paziņots uzvarētājs?
Mēs – sacensību finālisti – visi izvilkām aploksnes, lai uzzinātu, kurš ir laimējis ceļojumu uz Brazīliju. Velkot aploksni, biju ļoti satraucies, bet tad, kad sapratu, ka uzvarētājs esmu es, uz brīdi neaptvēru, kas notiek! Biju ļoti priecīgs! Pagāja kāds laiks, līdz pa īstam apvēru, ka uzvarējis tiešām esmu es un, ka uz Brazīliju došos tieši es.

Vai Tev ir kāds spilgtākais brīdis, ko atceries no pasākuma?
Man patika viss pasākums un visi uzdevumi – tie bija interesanti un labi organizēti. Visvairāk man patika uzdevums, kur no neliela attāluma bija jāsit bumba vārtos. Tas, manuprāt, bija arī vissarežģītākais uzdevums. Bet man tas labi padevās!

Vai brauciens uz Brazīliju attaisnoja Tavas cerības?
Jā, balvā es saņēmu iespēju kopā ar tēti lidot uz Brazīliju, kas patiešām bija mans sapnis. Tur mēs nakšņojām trīs naktis viesnīcā, protams, katru dienu paēdām, apskatījām pašu Riodežaneiro, un, apmeklējām finālspēli, kuras laikā es varēju ievest zvaigzni stadionā. Lai arī Brazīlijā bijām tikai pāris dienas, mēs ar tēti paguvām gan paēst brazīliešu restorānā, gan arī peldēties okeānā. Es arī paspēju sadraudzēties ar vienu zēnu no Marokas, un, protams, galvenais – piepildīt savu sapni ievest stadionā pasaules līmeņa futbola zvaigzni no Vācijas valstvienības, kas ir arī mans elks. Tas bija lieliski! Varēja redzēt, ka visi futbolisti ļoti koncentrējas spēlei, tāpēc, diemžēl, īpaši daudz parunāt ne ar vienu futbolistu nevarēju.

Vai Tev ir kāds ieteikums šī gada kampaņas "Ieved stadionā zvaigzni" topošajiem sacensību dalībniekiem?
Noteikti iesaku visiem piedalīties, jo tas ir gan jautri, gan arī tā ir ļoti laba pieredze! Un pats galvenais ir noticēt, ka vari uzvarēt un laimēt ceļojumu. Tas tiešām ir iespējams, un arī Tu vari piepildīt savu sapni!

Šogad atlases sacensības norisināsies 8. aprīlī no 10:30 līdz 13:00 "Elektrum Olimpiskajā centrā", Rīgā, Grostonas ielā 6b. Reģistrēties sacensībām var no 19.marta līdz 1.aprīlim, aizpildot pieteikšanās anketu mājas lapā www.mcdonalds.lv/futbols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!