Foto: Publicitātes foto
Latvijas pasākumu nozares pasākums - Latvijas Pasākumu foruma 3. rudens sesija notiks "Arēnā Rīga" 2018. gada 19. septembrī un pulcēs nozares profesionāļus no visas Latvijas.

Rudens sesijas fokusā - pasākumu aprīkojums un tehniskais nodrošinājums. Latvijas Pasākumu foruma rudens sesijas dalībnieki lekciju starplaikos varēs apmeklēt Pasākumu ekspo – vienīgo pasākumu nozares izstādi-platformu pasākumu nozares piegādātājiem. Reģistrācija uz Latvijas Pasākumu foruma rudens sesiju jau sākusies mājaslapā www.pasakumuforums.lv

Latvijas Pasākumu foruma 3. rudens sesijas pasākuma programma:

09.45 - Atklāšana un nozares kopbilde
10.00 - Lekcija "Pasākumu skaņas nodrošinājums"
11.00 - Lekcija "Pasākumu video risinājumi"
12.00 - Lekcija "Pasākumu teritorijas aprīkojums"
13.00 - Pusdienu pauze
14.00 - Lekcija "Pasākumu tehniskā drošība"
15.00 - Lekcija "Bezvadu risinājumi pasākumos"
16.00 - Diskusija "Ko no pasākuma rīkotāja sagaida gaismotājs?"
17.00 - Rudens sesijas noslēgums

Latvijas Pasākumu forums ir ikgadēja Latvijas pasākumu nozares speciālistu kopā sanākšanas, pieredzes apmaiņas un zināšanu pilnveides platforma. Latvijas Pasākumu foruma dalībnieki ir jomas speciālisti: teorētiķi un praktiķi, privātā un publiskā sektora pārstāvji, valsts un pašvaldību kultūras iestāžu darbinieki, pasākumu organizētāji, producenti, pasākumu norišu vietu pārstāvji, nozares pakalpojumu sniedzēji un piegādātāji, kā arī citi nozares uzņēmumi un iestādes.

Latvijas Pasākumu forums notiek katru gadu pavasarī, savukārt rudeņos notiek "Latvijas Pasākumu foruma rudens sesija", kas veltīta jaunumiem pasākumu aprīkojuma jomā.

Vairāk informācijas par Latvijas Pasākumu forumu – www.pasakumuforums.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!