Jā, tieši 1127 glāzītes, visgaršīgākā plombīra saldējuma bezmaksas tika izdalīts tiem radio JUST FM klausītājiem, kuri atsaucās JUST FM rīkotajai akcijai „Baudi plombīra saldējumu klausoties radio JUST FM 97.3!” un 22. jūlijā plkst., 17:00 ieradās t/c Mols pie radio JUST FM saldējuma stenda.


Apmeklētāju atsaucība bija lielāka nekā organizatori bija plānojuši, jo rinda pie radio JUST FM saldējuma stenda nerimās līdz pat akcijas beigām, plkst.20:00, kas apstiprināja to, ka „saldējuma akcija"  radīja lielisku noskaņojumu un piedzīvojumu  gan lielajiem gan mazajiem radio JUST FM klausītājiem,  kā arī to, ka Rīgas Piena kombināta ražotais plombīrs ir ļoti garšīgs un atvēsinošs karstajās vasaras dienās.

Kā informē akcijas organizatori:

 -  Akcijas laikā tika plānots bezmaksas izdalīt 1000 plombīra saldējumu speciālās glāzītēs ar radio JUST FM logotipu, bet jau 25 minūtes pirms akcijas beigām, tūkstošā saldējuma glāzīte nonāca klausītāja rokās. Tādēļ radio JUST FM „enģeļi", kuri dalīja saldējumus, devās meklēt papildus glāzītes, kuras atrada veikalā DOMO, un vēl 127 kārumnieki tika pie gardajiem plombīra saldējumiem pašā akcijas noslēgumā.

Mēs esam gandarīti par klausītāju atsaucību un priecājamies, ka radio popularitāte strauji aug. Ar lepnumu varam atzīt, ka radio sauklis JUST FM -Absolūta labsajūta! pilnībā sevi attaisno, jo mēs esam un būsim klausītāju labākais draugs! Turpināsim pilnveidoties, piedāvāsim labākās „mūzikas pērles" un pārsteigsim ar oriģinālām aktivitātēm! Mazajiem klausītājiem, īpašs paldies no radio JUST FM komandas, par līdzi atvestajiem vecākiem, par dzirkstošo prieku un skanīgajiem smiekliem akcijas laikā! Tuvākajā laikā plānojam realizēt vairākas oriģinālas akcijas! Sekojiet līdzi JUST FM 97.3!


Radio klausītāju un akcijas apmeklētāju viedokis:

Roberts, JUST FM pastāvīgais klausītājs: Radio JUST FM klausos pastāvīgi. Patīk mūzika, kura skan visas dienas garumā, labas dziesmas, populāri izpildītāji. Radio, kurš „nekrīt uz nerviem".  Uz saldējuma akciju mani „atvilka" bērni, kuri man par to atgādināja visu nedēļu. Paldies, tas bija patiešām jautri un garšīgi! Klausīsimies Jūs arī turpmāk.

Inga, akcijas apmeklētāja: Jūsu radio sāku klausīties salīdzinoši nesen, mašīnā izmantojot radio staciju meklētāju nejauši ieslēdzu JUST FM, ļoti patīk mūzika, praktiski visas dziesmas ir mana iecienītākā mūzika, kuru klausos jau gadiem! Kad dzirdēju par akciju, godīgi sakot neticēju, ka kāds tiešām par brīvu dalīs saldējumu, bet intereses pēc nolēmu atbraukt, biju patīkami pārsteigta, kad redzēju cilvēkus drūzmējamies ap Jūsu stendu ar saldējumu rokās, protams, ka arī es saņēmu lielo saldējuma glāzi un košos balonus bērnam, paldies. Un paldies par mūziku! 

  

Ģenerālsponsora pārstāvis un A/S Rīgas Piena kombināts produktu grupas vadītāja Anna Taube:  Šī bija interesanta sadarbības pieredze ar profesionālo JUST FM komandu. Mēs labprāt arī turpmāk sadarbosimies ar strauji augošo radio JUST FM viņu oriģinālajās aktivitātes un akcijās!

www.justfm.lv


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!