Foto: MonacoFit.com

"Es nepiedzimu ar šādu augumu! Agrāk es nēsāju 44.izmēra bikses" - neticami, bet tā par sevi stāsta Paula Freimane. Tagad cilvēki visā Latvijā Paulu pazīst kā vienu no daiļavām, kura ar savu piemēru ceļā uz slaidu augumu iedvesmojusi tūkstošiem sekotāju.
Lasi rakstu tālāk un uzzini par Paulas lielo 3 dienu izaicinājumu.

Lai ikviens, kurš vēlas uzlabot savu augumu, varētu efektīvi un veselīgi sasniegt sev vēlamo rezultātu, Paula izveidojusi notievēšanas programmu "MonacoFit.com". Šo notievēšanas metodi jau izvēlējušies vairāk nekā 300 tūkstoši cilvēku un arvien lielāku popularitāti tā iegūst arī jauno māmiņu vidū. Programma, balstoties uz cilvēka mērķi, pielāgo un sagatavo tievēšanas plānu. Ar šo programmu cilvēki notievē un sasniedz savu mērķi katru dienu!

Paula, pastāsti, ar ko sākt, lai rezultāts būtu redzams pēc iespējas ātrāk?

Es sāku no nepareizā gala – ar intensīviem treniņiem un tas nedeva rezultātu. Realitātē – tikai ar sakārtotu ēdienkarti notiek izmaiņas ķermenī un svarā. Kad sakārtoju savu ēdienkarti, uzreiz sekoja arī rezultāts - īsā laikā atbrīvojos no deviņiem kilogramiem.

Ko īsti nozīmē cilvēkam sakārtot ēdienkarti?

Svarīgi ir atmest stereotipus, ka "sakārtot ēdienkarti" nozīmē, ka būs jāēd tikai salātlapas. MonacoFit.com notievēšanas programmā tas tā noteikti nav! Tu varēsi ēst visu, kas tev garšo, bet darīsi to pareizi un svars turpinās kristies. Man pašai ļoti patīk garšīgi paēst un arī dievinu saldumus. Šo gadu laikā esmu "atkodusi" daudzus ēdienus, kas ir ne tikai neiedomājami garšīgi, bet arī ļauj iegūt ideālu figūru. Visas šīs receptes tagad ir apvienotas MonacoFit.com.

MonacoFit.com: kā darbojas notievēšanas programma?

Tāpat kā sarunā ar uztura speciālistu un treneri, arī MonacoFit.com notievēšanas aplikācijā cilvēki atbild uz jautājumiem par esošajiem paradumiem un mērķi, kuru grib sasniegt. Pēc tam tiek sagatavots individuāls plāns, lai rezultātu varētu sasniegt viegli un ātri. Programmas pamatā ir neskaitāmas manis un MonacoFit.com uztura speciālistu sagatavotas ēdienu receptes. Pretēji tam, ko ierasti piedāvā citas notievēšanas aplikācijas, MonacoFit.com lietotājam pašam arī ir iespēja izvēlēties kādus produktus viņš vēlas vai nevēlas redzēt savā uztura plānā.

Kas ir šis 3 dienu tievēšanas izaicinājums?

Man ir liela pieredze un pati zinu, ka grūtākais ir sākt. Pamēģini šo notievēšanas programmu mājās tikai trīs dienas un tad jau redzēsi, ka ir rezultāti un mierīgi vari visu izpildīt. Sāc tagad vai atliec uz vēl vienu gadu! Izvēle ir tavās rokās - izlem tagad.

Izmanto MonacoFit.com VASARAS IZAICINĀJUMA GARANTIJU – ja neiegūsi sapņu augumu, saņemsi samaksāto naudu atpakaļ!

Piesakies MonacoFit.com šodien un uzreiz saņem:

+ īpaši tev pielāgotu ēdienkarti katrai nedēļas dienai

+ personīgu uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS.

Uzmanību! Tikai šobrīd MonacoFit.com PRO plānam vari pieteikties par JUBILEJAS CENU!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!