Tulkojumu birojs “Skrivanek Latvia” darbojas sesto mēnesi, bet ir jau iekarojis Latvijas klientu uzticību. Lai paplašinātu sadarbības partneru loku, aicinām ikvienu piedalīties akcijā un izmantot – vienas lapaspuses (1600 zīmju) tulkojumu par brīvu. Šīs akcijas mērķis ir pierādīt to, ka tulkojumu kvalitāte ir mūsu prioritāte un ka ar vislielāko atbildības sajūtu izpildām katru pasūtījumu. Jātulko līgums? Sarežģīta instrukcija? Vai vienkārši vēlies kādam uzrakstīt mīlestības vēstuli franciski? Tieši tagad ir īstais brīdis.
Mūsdienās neviens veiksmīgs uzņēmējs nevar iztikt bez svešvalodu zināšanām, tādēļ darbu ir uzsākusi “Skrivanek Latvia” valodu skola uzņēmumiem. Valodas kursu priekšrocības ir:

iespēja izvēlēties piemērotāko mācību laiku;

elastīgā cenu politika;

bezmaksas mācību plāna izstrāde;

lektori ir profesionāli svešvalodu pasniedzēji kā arī ārzemnieki, kas māca savu dzimto valodu;

lekciju laiks vienmēr tiek pieskaņots pasūtītāja prasībām, turklāt nodarbības notiek pasūtītāja telpās;

mācību novērošana un noslēguma testi paaugstina mācību rezultativitāti un sniedz pierādījumu tam, ka uzņēmums ir lietderīgi ieguldījis naudu darbinieku izglītībā.

“Skrivanek tulkojumu pakalpojumi” darbojas jau no 1992. gada, un pašlaik uzņēmumam ir 38 filiāles Bulgārijā, Čehijā, Polijā, Slovākijā, Slovēnijā, Ungārijā un arī Latvijā. “Skrivanek” klientu loks paveras no Londonas līdz Sidnejai un no Tokijas līdz Ņujorkai.

Vēl īpašākas ir kļuvušas “Skrivanek Latvia” īpašās cenas tulkojumiem, un šāds piedāvājums būs spēkā līdz Ziemassvētkiem. Tulkojumu birojs piedāvā tulkojumus vairāk nekā 30 valodās, un plašais filiāļu tīkls nodrošina to, ka spējam realizēt visneparastākās kombinācijas (piemēram, no čehu uz ivritu valodu vai no japāņu uz poļu valodu) bez trešās valodas starpniecības. Līdz ar to ir mazāks tulkojamās informācijas un stila zudums, kā arī palielinās darba ātrums.

“Skrivanek Latvia” darbā tiek izmantotas modernākās tehnoloģijas, kā arī tulkošanas atmiņas programmas (CAT). Arī internets ir kļuvis par ikdienas instrumentu, tādēļ katram pasūtījumam, kas veikts www.skrivanek.lv mājas lapā, dodam 3% atlaidi. Neapgalvojam, ka esam ātrākie, labākie vai lētākie. Mēs vienkārši esam pieredzes bagāti profesionāļi ar perspektīvu skatījumu uz nākotni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!