Foto: Publicitātes foto
Tuvojas mūsu mīļākie ziemas svētki un, kā jau ierasts, mums visiem ir viena un tā pati problēma - labākās dāvanas izvēle radiem, draugiem, paziņām. Kompānija Ugears pastāv, lai palīdzētu jums šajā sarežģītajā jautājumā, un mēs vēlamies Jums nedaudz pastāstīt par sevi un mūsu produktiem.

Dzirdot vārdus "koka konstruktors", "3D mīkla", daudzi iedomājas kaut ko līdzīgu Lego, bet viss ir daudz interesantāk. Iespējams, Jūs jau esat dzirdējuši par Ugears - koka konstruktoriem, kas pārvēršas par neticamiem mehānismiem. Tā ir dāvana ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem, un, kā liecina mūsu prakse, it īpaši pieaugušajiem!

Un tātad, mēs esam apkopojuši 5 galvenos iemeslus, kāpēc Ziemassvētkos un Jaunajā gadā jādāvina Ugears 3D konstruktors!

1. Iemesls - "ORIĢINĀLI". Mēs visi lieliski zinām, ka vienmēr ir grūti izvēlēties foršu, neaizmirstamu un, pats galvenais, oriģinālu dāvanu. Gribās, lai dāvana patīk, lai tā nav bezjēdzīga un lai dod daudz spilgtu emociju. Tieši šādiem gadījumiem tika izgudroti UGEARS koka mehāniskie modeļi. Katrs Ugears konstruktors ir mākslas darbs, kur katrs pārnesums, katra svira un viss mehānisms kopā ir pārdomāts līdz sīkākajai detaļai.

2. Iemesls - "MOBILI". Ugears konstruktoriem ir vēl viens knifiņš, tos ir patīkami lietot pēc montāžas. Ja citos konstruktoros aizrauj tikai pats process, tad šeit rezultāts ir ne mazāk svarīgs. Saliktie modeļi "atdzīvojās", visi modeļi ir mobili!

3. Iemesls - "EKOloģiski". UGEARS konstruktori tiek montēti, neizmantojot līmi vai mikroshēmas, kas padara tos par absolūti EKOloģiskiem un nekaitīgiem. Katrā komplektā ir instrukcija un numurētas detaļas. Pašas detaļas piestiprinās viena pie otras pēc mozaīkas principa, bet zobu bakstāmie un gumijas lentes tiek izmantotas palaidējelementu izveidošanai.

4. Iemesls - "KVALITĀTĪVI". Kā jau sapratāt, konstruktori ir izgatavoti no dabīga materiāla - īsta koka. Atverot kastīti ar jaunu konstruktoru, Jūs sajutīsiet tā smaržu, šo sajūtu ne ar ko nevar salīdzināt. Gatavs konstruktors lieliski iederas jebkurā interjerā un atgādina par cilvēku, kas to uzdāvināja.

5. Iemesls - "UNIKĀLI". Konstruktoru var atstāt "tīrā" formā, vai arī to var nokrāsot ar akrila krāsām, tādejādi konstruktors ir piemērots visiem, kas mīl izkrāsot ne tikai dzīvi, bet arī konstruktoru. Samontētie modeļi ir ideāli piemēroti arī tiem, kas vēlās redzēt sev apkārt unikālas lietas un izveidot savu personīgo stilu.

Mūsu katalogā ir daudz dažādu sarežģītības pakāpju modeļu - gan "pieredzējušiem inženieriem", gan " galdniekiem - iesācējiem ". Izvēle paliek aiz Jums! Kādu dāvanu izvēlēsieties Jūs?

Pasūtījumi tiek pieņemti tiešsaistē, izmantojot mūsu tiešsaistes veikalu:
https://ugears.lv/catalog/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!